Pionirke „Caribroda“ prvenstvo završile porazom

   U poslednjem kolu medjuokružne lige „Niš“ pionirska ekipa ženskog odbojkaškog kluba „Caribrod“ poražena je subotu 9. aprila na gostovanju u Pirotu od istoimene ekipe sa 3 : 0 u setovima. Po setovima „Caribrod“ je osvojio 17, 23 i 17 poena. Pionirke „Caribroda“ završile su takmičenje na pretposlednjem sedmom mestu na tabeli.

   Seniorke „Caribroda“ ovog vikenda bile su slobodne, a u pretposlednjem kolu prvenstva, narednog vikenda igraju u Nišu protiv „Stampeda“, ekipe koja je obezbedila prvo mesto na tabeli i plasman u viši rang takmičenja.

T. Aleksov

Тагове на публикацията
Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Sorry, the comment form is closed at this time.