Košarkaši „Dimitrovgrada“ nastavljaju sa pobedama – U SC “Park“ pala „Sokobanja“

Košarkaši „Dimitrovgrada“ savladali su sinoć u hali u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu ekipu „Sokobanje“ rezultatom 85:80 (31:18, 15:30, 17:14, 22:18), u okviru 16. kola Prve muške regionalne lige Istok. Nakon ove pobede dimitrovgradski košarkaši imaju polovičan učinak od 8 pobeda i isto toliko poraza i trenutno dele 6. mesto na tabeli sa ekipom „Radnika“ iz Surdulice.

Turbulentno prvo poluvreme pripalo je gostima iz Sokobanje 48:46, koji su u tom periodu igre uspeli da nadoknade čak 18 poena minusa. Da su gosti imali malo više koncentracije i snage mogli su i do pobede u Dimitrovgradu. Na 4 minuta pre kraja imali su vođstvo 78:72, ali domaćin je uspeo da stigne tu razliku i u samom finišu dođe do četvrte pobede u nizu.

Seriju pobeda (Niš, Radan, Jugbasket, Sokobanja) izabranici Vladimira Jovanovića će moći da nastave idućeg vikenda kada gostuju u Beloj Palanci fenjerašu na tabeli ekipi „Mladost Vesna“ koja je u dosadašnjem delu prvenstva zabeležila svega jednu pobedu i čak 15 poraza.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар