Seniorski kata tim Karate kluba „Caribrod“ osvojio srebro na Prvenstvu KSUS u Aranđelovcu

Članovi Кarate kluba „Caribrod“ iz Dimitrovgrada Marko Todorov, Uroš Lekov i Marko Pejčev osvojili su srebrnu medalju u katama, u ekipnoj kunkurenciji na Prvenstvu saveza za seniore koje je u organizaciji Karate saveza uže Srbije 24. februara održano u Aranđelovcu. Oni su u finalu izgubili od karate kluba „Elid“ iz Niša, ali su uprkos porazu ostvarili plasman na prvenstvo države. Na ovom seniorskom nadmetanju učestvovalo je stotinak takmičara iz 30 klubova u regionu.

Takođe, članovi mlađih kategorija dimitrovgradskog kluba nastupili su na internacionalnom karate turniru „A“ klase „Aranđelovac open 2018“. U konkurenciji 550 karatista iz Bugarske, Crne Gore, Bosne i Slovačke mladi karatisti „Caribroda“ osvojili su 3 medalje. Sandra Ilijev i Teodora Stankov osvojile su srebrna, dok je Aleksandar Takov uzeo bronzano odličje.. Bez plasmana su ostali Elena Kamenov, Sofija Rangelov, Natalija Zarkov i Andrija Stankov.

 A. Todorov (Izvor: karateklubcaribrod.in.rs)

Foto: Fejsbuk stranica Karate klub „Caribrod“ – Dimitrovgrad

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар