„Balkanski“ siguran protiv „Jablanice“ – Saša Vasov postigao gol sezone u Zoni Jug

Fudbaleri Balkanskog savladali su juče u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu ekipu „Jablanice“ iz Medveđe rezultatom 5:2 (3:1) u meču 26. prvenstvenog kola fudbalske Zone Jug.

Najlepši detalj na meču dogodio se na isteku pola sata igre. Ranđelov je ubacio loptu iz kornera pravo na levicu Saše Vasova, koji je topovskim udarcem iz prve sa preko 30 metara postigao fenomenalan pogodak na kojem bi mu pozavidela i većina superligaških igrača. Maestralnu partiju Vasov je krunisao sa još dva pogotka. Najpre je u nadoknadi prvog dela igre “panenkom“ sa bele tačke matirao gostujućeg golmana, a zatim je u 70. minutu upisao het-trik, nakon što je pokupio svoj promašaj sa jedanaest metara. U listu strelaca kod domaćina upisali su se još Ćirić u 44. i Davidović u 55. minutu. Golove za goste iz Medveđe postigli su Zaimi Feri u 9. i Ademović u 62. minutu susreta.

Nakon ovog kola izabranici Nebojše Rangelova i dalje čvrsto drže treću poziciju na tabeli sa osvojenih 48 bodova. U narednom kolu koje je na programu idućeg vikenda dimitrovgradski fudbaleri gostuju ekipi „Sloge“ u Leskovcu.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

 

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар