Teniser „Caribroda“ Luka Pešić osvojio 3. mesto na turniru u Boru

Luka Pešić, član Teniskog kluba „Caribrod“ iz Dimitrovgrada osvojio je 3. mesto na teniskom turniru crvenog nivoa za decu uzrasta do 8. godina, koji je 27. oktobra održan u Boru.

U konkurenciji šestoro takmičara iz Zaječara, Ćuprije, Bora i Dimitrovgrada prvo mesto osvojio je Uroš Milošević, teniser AS „Timoka“, dok je drugo pripalo Dijani Đokić iz TK „Slavija“.

Trener Teniskog kluba „Caribrod“ Tamara Mančev istakla je za FAR da je zadovoljna organizacijom turnira, kao i prikazanim tenisom. Ona je rekla da je Luka Pešić odigrao još jedan odličan turnir u nizu, kao i da se iz dana u dan vidi napredak u svim segmentima njegove igre.

Prema rečima Mančeve TК „Caribrod“ je poslao kandidaturu Tensikom savezu Srbije za organizaciju turnira crvenog nivoa. Ukoliko odgovor bude potvrdan, u decembru mesecu, Dimitrovgrad će biti domaćin deci do 8. godina starosti.

Organizator teniske smotre iz kalendara Teniskog saveza Srbije u Boru je istoimeni teniski klub

  А. Todorov

Foto: Teniski klub „Caribrod“ – Dimitrovgrad

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар