„Balkanski“ samo do boda protiv „Jedinstva“

   Utakmica 20. kola fudbalske zone „Jug“ izmedju domaće ekipe „Jedinstva“ iz Pirota i „Balkanskog“ završena je bez pobednika – 2 : 2. Iako na dnu tabele, „Jedinstvo“ je namučilo „Balkanski“ i možda bilo bliže pobedi.

   U otvorenoj igri Saša Vasov doveo je „Balkanski“ u vodjstvo u 24. minutu iz slobodnog udarca, ali je samo 6 minuta kasnije izjednačio Aleksandar Ilić. Rezultatom 1 : 1 otišlo se na odmor. U drugom poluvremenu „Jedinstvo“ je preko Aleksandra Mančića povelo sa 2 : 1 u 55. minutu i u nastavku propustilo nekoliko stopostotnih šansi da reši utakmicu. Kako to obično biva u fudbalu, kazna za promašaje stigla je u poslednjim momentima utakmice, kada je autogolom Zekovića „Balkanski“ uspeo da osvoji bod.

   Posle ovog remija „Balkanski“ ima 31 bod i nalazi se na 8. mestu na tabeli, dok je „Jedinstvo“ četrnaesto sa 17 bodova.

   U narednom kolu „Balkanski“ će u sportskom centru „Park“ dočekati „Moravu“ iz Vladičinog Hana.

T. Aleksov

Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Sorry, the comment form is closed at this time.