„Balkanski” sezonu završio pobedom – “Željuša” pred ispadanjem

   Fudbalski klub “Balkanski” pobedio je u Dimitrovgradu sa 3 : 1 ekipu “Nebeski andjeli” u susretu poslednjeg 30. kola zone “Jug”. Dva pogotka postigao je Lazar Manić, dok se jednom u strelce upisao Saša Vasov. Jedini gol za goste na jučerašnjem meču postigao je kapiten Igor Nešić.

54 Balkanski

   “Balkanski” je prvenstvo završio na devetom mestu sa 37 osvojenih bodova na tabeli zone “Jug”.

   Fudbalski klub “Željuša” kolo pre kraja Pirotske okružne lige nalazi se u veoma teškoj situaciji. Posle poraza na “domaćem” terenu u Poljskoj Ržani od ekipe “Padež” sa 3 : 1, “Željuša” je pala na poslednje mesto na tabeli i veoma teško se može spasiti ispadanja. Strelac jedinog pogotka za “Željušu” u jučerašnjem duelu bio je Danijel Igov, dok su za goste bili precizni Džunić iz penala, Danailov i Osmanović.

   U narednom kolu, Željuša će ponovo igrati u Poljskoj Ržani, ali ovoga puta kao gost protiv “Mladosti”.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Тагове на публикацията
Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Sorry, the comment form is closed at this time.