„Željuša“ uspešna u poslednjoj proveri – „Zvezdec“ savladan sa 3:1

   U međunarodnoj prijateljskoj utakmici koja je odigrana u sportskom centru „Park“ u nedelju 4. septembra, fudbalski klub „Željuša“ pobedio je bugarsku ekipu „Zvezdec“ iz opštine Gorna Malina sa 3:1.

20

   Bila je ovo poslednja provera željušana pred start prvenstva Opštinske lige Pirot. Iz kluba najavljuju da su ciljevi „Željuše“ da se ide na osvajanje prvog mesta i povratak u Okružnu ligu.

21

   Prvenstvo Opštinske lige Pirot startovalo je ovog vikenda, ali je „Željuša“ odložila svoj meč protiv „Temca“ iz Temske zbog ranije zakazane međunarodne utakmice.

22

   Narednog vikenda na premijeri pred domaćom publikom, „Željuša“ dočekuje „Nišavac“ iz Staničenja.

23

24

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар