Težak poraz „Balkanskog“ na gostovanju – „Željuša“ samo do boda u Držini

   Fudbalski klub „Balkanski“ pretrpeo je težak poraz u šestom kolu zone „Jug“ na gostovanju u Ropotovu od istoimene ekipe sa 5:0.

   Nebojša Rangelov, trener „Balkanskog, bio je veoma neraspoložen posle ovog poraza i za portal „Far“ je rekao: „Ekipa nije pružila ni deo svojih mogućnosti za koje ja mislim da ih ima, a možda je to i realnost ovog sastava, još uvek ne mogu da budem načisto. Vreme će pokazati imaju li ovi momci više želje ili je ovo sve što od njih možemo da očekujemo. Ja lično mislim da oni mogu mnogo više, ali je na njima da to pokažu i na terenu u narednim susretima.“

207-A

   Posle ovog poraza „Balkanski“ je na samom dnu tabele na 15-om mestu sa samo 5 bodova i jedino je pirotsko „Jedinstvo“, koje je „Balkanski“ savladao u prošlom kolu ispod njega.

   U narednom kolu u Dimitrovgrad dolazi „Lužnica“ iz Babušnice, koja posle 6 kola ima 10 bodova i nalazi se na 6-om mestu na tabeli

208

   U trećem kolu opštinske lige Pirot, fudbalski klub „Željuša“ odigrao je nerešeno 2:2 protiv domaće ekipe „Pobeda“ u Držini. „Željuša“ je ispustila prednost iz prvog poluvremena, kada je vodila sa 2:1 i dozvolila domaćinima da u nastavku meča stignu do boda. Strelac oba pogotka za „Željušu“ bio je Nikola Dimitrov u 39. i 43. minutu.

   U sledećem kolu „Željuša“ je domaćin prvoplasiranoj ekipi „Senjaka“ iz Pirota, koja ima 3 pobede iz 3 susreta, a prema rečima trenera Dragana Dončeva, ovo će biti utakmica koja će odlučiti može li „Željuša“ da se vrati u Pirotsku okružnu ligu ili ne.

   Kadetska ekipa fudbalskog kluba „Balkanski“ pobedila je vršnjake iz pirotskog „Tanaska Rajića“ sa 8:0 na gostovanju, dok pioniri nisu odigrali svoj susret u Dimitrovgradu, pošto se njihov protivnik, ekipa „Jedinstva“ iz Pirota nije pojavila u zakazano vreme na terenu.

Т. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар