Počinje prodaja ulaznica za mečeve teniske reprezentacije Srbije i Rusije u Nišu

   Nakon pet godina teniska reprezentacija Srbije odigraće u hali Čair u Nišu mečeve prvog kola Svetske grupe protiv selekcije Rusije od 3. do 5. februara ove godine, rekao je član Gradskog veća resorno zadužen za sport Branislav Kačar. On je najavio prodaju ulaznica za ovaj meč, koja počinje danas u podne na prodajnim mestima DD ticketsa i preko web stranice www.ddtickets.rs.

   Ulaznice se mogu naći na sledećim prodajnim mestima:

   Win Win radnje u Obrenovićevoj broj 42 i broj 80, kao i broj 109, i u ulici Vojvode Mišića 58/14a. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u radnji Emmi, u ulici Kralja Stevana Prvovenčanog broj 6.

   Od 30. januara počinje i prodaja karata na biletarnici hale Čair, u periodu od 10:00 do 16:00 časova.

   Meč protiv selekcije Rusije prvi je na kom će Nenad Zimonjić predvoditi reprezentaciju Србийе kao selektor, rekao je Kačar.

Žiža Kostić

Сподели публикация
Написал/ла

Живорад Жижа Костич е роден през 1955-та година в Парачин, но още от едногодишна възраст живее в Ниш, където завършва основно и средно икономическо училище, а по-късно и частен факултет (катедра Журналистика) в Института за следване „Екоман” Грачаница – Прищина. Работи в Нишка банка в Ниш и в отдела й в Белград, както и в Народния театър Ниш на длъжност „бизнес секретар“, след което се насочва към медиите и журналистиката. В местните телевизии в Ниш работи като ТВ оператор (Телевизия Стар 5) и завършва школата на BBC в организацията на ANEM. През 80-те години става член на Асоциация на журналистите в Сърбия и започва професионално да се занимава с медии в току-що сформираната Градска телевизия, по-известна като Нишка телевизия. Времето на бомбардировките над тогавашната Съюзна Република Югославия през 1999-та година оставя голяма следа върху кариерата му и е назначен за военен оператор на командата на трета армия. В разгара на НАТО бомбардировките заснема въздушните нападения над гр. Ниш, а много негови автентични записи от този период обиколиха света. През 2009-та година по покана на тогавашния ректор на Нишкия университет с неколцина колеги и университетски професори участва в създаването на първата интернет телевизия на един университет в Сърбия. Поради икономически причини този медиен проект не стартира, но се създава интернет телевизионен портал „Нуит”. Работи в Университета в Ниш като оператор и монтажист и отговаря за връзките с обществеността. Баща му е царибродчанин. С удоволствие приема поканата за сътрудничество с портал „Фар”, за който смята, че е мултимедиен двуезичен информатор със своевременно и обективно отразяване на събитията.

Без коментар

Оставете коментар