Košarkaši „Dimitrovgrada“ ubedljivi u Aleksincu

K.K. „Jastrebac“ –  K.K. „Dimitrovgrad“ 55:84 (20:19, 14:20, 10:20, 11:25)

K.K. „Dimitrovgrad“:, Vasov, Stefanović 3, Milanov 2, Petrov 6, Čolić 9, Stoicev, Andrejev 20, Lilić 12, Đukić 14, Đorđević 18, Stanulov.

Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ savladao je „Jastrebac“ u Aleksincu rezultatom 84:55 u utakmici pretposlednjeg, 25. kola Prve muške regionalne lige grupa Istok, koja je odigrana juče.

Najefikasniji pojedinac na utakmici bio je Vasil Andrejev sa 20 poena, a raspoloženi su bili i Đorđević sa 18, Đukić sa 14 i Lilić sa 12 poena.

Ovom pobedom, „Dimitrovgrad“ na kolo pre kraja prvenstva, ima 15 pobeda i 10 poraza, i trenutno se nalazi u gornjem delu tabele, a u sledećem, poslednjem, kolu u Dimitrovgrad dolazi „Radan“ iz Lebana, koji se nalazi na začelju.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар