„Željuša“ i „Sloga“ bez pobednika uz 6 golova

U četvrtom kolu Opštinske lige „Pirot“, fudbalski klubovi „Željuša“ i „Sloga“ iz Velikog sela danas su u sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu podelili bodove, a susret je završen nerešenim rezultatom 3:3. 

Gosti su prvi došli do vođstva, a na odmor između poluvremena otišlo se sa 1:1, pošto je Denis Botev izjednačio posle jedanaesterca.

U drugih 45 minuta gosti su u 60. minutu iz penala poveli sa 2:1, a u 70. su povećali vođstvo na 3:1.

Za samo 5 minuta „Željuša“ je preko Zdravka Zlatanova i Stefana Jordanova stigla do izjednačenja, a u samom finišu utakmice propustili su igrači domaćih da naprave potpuni preokret, jer su propustili dve stopostotne prilike.

Posle 4 odigrana kola „Pobeda“ iz Držine je jedina ekipa sa 4 pobede, a današnji protivnici „Željuša“ i „Sloga“ su na drugom i trećem mestu sa 2 boda manje od lidera.

U sledeća dva kola „Željuša“ će gostovati. Prvo u Temskoj, ekipi „Temca“, a zatim u Pirotu, ekipi „Rongo Sitija“.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар