Nova pobeda „Mladosti“ – na Peskari pao i „Čelik“

Fudbaleri „Mladosti“ pobedili su 12. novembra na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu „Čelika“ iz Belog polja sa 5:0, u utakmici 11. kola Pčinjske okružne lige.

„Mladost“ je povela u petom minutu golom Ignjatovića, Tasić je udvostručio prednost u 9. minutu, a treći gol postigao je Jojić u 30. minutu. U nastavku meča, golovima Ljubića u 65. i Zaharijeva u 85. minutu. zeleno – beli stižu do ubedljive pobede.

„Mladost“ je ovim trijumfom zadržala lidersku poziciju na tabeli sa 28 osvojenih bodova. U narednom kolu bosilegradski fudbaleri u derbiju prvenstva gostuju ekipi „Alakince“, koja zauzima drugo mesto na tabeli, sa bodom manje od „Mladosti“.

 A. Zareva

Antoneta Zareva

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар