STK „Caribrod“ završio takmičarsku sezonu u Regionalnoj stonoteniskoj ligi RSTSN “A-1“ na trećem mestu

Pobedama u poslednja tri kola prvenstva Regionalne stonoteniske lige RSTSN “A-1“, koja su juče odigrana u Vlasotincu, stonoteniseri „Caribroda“ iz Dimitrovgrada završili su takmičarsku sezonu 2017/18 na trećem mestu na tabeli.

Dimitrovgradski stonoteniseri su ostvarili pobede protiv bosilegradske „Mladosti“ (4:0), „Radničkog II“ iz Pirota (4:1) i Radana iz Lebana (4:0). Stonoteniski klub „Caribrod“ nastupio je u Vlasotincu u sledećem sastavu – Boban Stanulov, Saša Kolev, Boban Stojanov i petnaestogodišnji Nikola Krumov.

Predsednik ovog dimitrovgradskog sportskog kolektiva Vladimir Dončev rekao je za portal FAR da je zadovoljan igrom i zalaganjem stonotenisera tokom čitave sezone. On je naglasio da je osvajanjem trećeg mesta napravljen ozbiljan rezultat, imajući u vidu da je klub debitant u ovom rangu takmičenja. Što se tiče planova za narednu sezonu Dončev najavljuje da će STK „Caribrod“ biti ozbiljan kandidat za plasman u viši rang.

 A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub Caribrod – Dimitrovgrad / A. Todorov

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар