Izbori 2016: Izborna noć na portalu “Far” od 20:00 sati

   Građani Srbije danas odlučuju kako će izgledati budući republički i pokrajinski parlament, a glasa se i za sazive lokalnih skupština. Na parlamentarnim izborima se za 250 mesta nadmeće 20 lista, a u trci za 120 poslanika Skupštine Vojvodine učestvuje 15 lista. U opštini Dimitrovgrad nadmeće se 7 izbornih lista, a u Bosilegradu na lokalnim izborima učestvuju 3 liste.

   Ekipa Internet Portala “Far” obilazi biračka mesta i prati tok održavanja izbora u Dimitrovgradu i Bosilegradu. U specijalnom terminu od 20:00 sati, nakon zatvaranja biračkih mesta, u Izbornoj noći novinari portala “Far” saopštavaće izborne rezultate sa biračkih mesta iz Opštinske izborne komisije i izbornih štabova stranaka, koje učestvuju na izborima. Saznaćete i rezultate parlamentanih izbora i druge važne agencijske vesti vezane za izborni dan.

   Budite informisani u svakom trenutku – iz minute u minutu i pratite portal “Far”, kako na oficijalnom sajtu, tako i na zvaničnoj fejsbuk stranici, a posebno od 20:00 časova u vrućoj Izbornoj noći.

Napisao/la
Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.