Nišville ka novim koridorima – Jazz letovanje za 90 eura!

   Nišville Jazz Festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i država ponuditi mogućnost mini džez letovanja:  „Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu“ po vrlo povoljnoj ceni od 90 eura, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hotela kod Tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

   Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-170605-73 (Nišville Fondacija – Cara Dušana 19, 18000 Niš) u dinarskoj protivvrednosti za 90 eura po srednjem kursu na dan uplate. Prilikom popunjavanja uplatnice u koloni svrha doznake upisati “Jazz letovanje”, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail [email protected] i potom će se potvrditi Vaša rezervacija.

   Komplet karata uz originalnu uplatnicu može se podići u Press centru (Izložbeni paviljon u Tvrđavi) na dan početka zvaničnog programa festivala 11.avgusta 2016, u intervalu od 16 – 19h.

82 Nisville

   Ovogodišnje izdanje Nišville Jazz Festivala biće održano od 11 do 14. avgusta, a između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, legendarni američki gitarista Al Di Meola, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams, britanski jazz-funk band Shakatak, maestralni američki saksofonista Bill Evans i mnogi drugi.

   Više o izvođačima: http://nisville.com/index.php/sr/vesti-srp/vesti-srp

   Od 11 do 14. avgusta na 33. niškom jazz festivalu Nišville 2016 biće izvedeno 110 koncerata i nastupiće 660 izvođača na 11 festivalskih bina.

Izvor: Nisville Jazz Festival

Napisao/la
Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.