Četvoro karatista “Caribroda” na pripremama reprezentacije Srbije za SP

   Od 24. do 29. avgusta u Jagodini su održane pripreme reprezentativaca iz Šotokan karate saveza Srbije, pred odlazak na Svetsko prvenstvo, koje će se održati u bugarskom letovalištu Burgas od 7. do 9. oktobra. Pripremama u Jagodini se odazvalo oko 90 karatista svih regiona, koje pokriva ovaj Savez.

   Na pripremama reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo učestvovalo je četvororo karatista KK “Caribrod” – Marko Todorov, Valentina Gocev, Uroš Lekov i Marko Pejčev predvođeni trenerom Goranom Krstićem i predsednikom kluba Dejanom Todorovim.

270

   Svi su vredno radili pod budnim okom stručne ekipe koja je bila u sastavu: Aco Ćirović – selektor reprezentacije, Milorad Ćopić – predsednik Šotokan karate saveza Srbije, Dragan Radovanović i Vladimir Šiškin, koji su vodili računa o grupama, koje rade borbe, kao i Dejan Dašić i Stanislava Stupar, zaduženi za treniranje takmičara u katama.

   Pripreme su bile i prilika da se u Jagodini okupe i internacionalne sudije, koji su održali seminar i demonstracije na tatamiju zajedno sa borcima i katašima reprezentacije. Sudijski seminar je vodio Miša Milosavljević – predsednik Sudijske komisije saveza.

   Zahvaljujući izvanrednoj organizaciji domaćina Dragana Gligorijevića iz KK “Jagodina” i direktora parka Zorana Gligorijevića, karatisti u toku priprema uživali u akva parku između jutarnjih i popodnevnih treninga. 

271

D. Stavrov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar