Za v.d. direktora Regionalne deponije imenovan Nebojša Ivanov, bivši predsednik opštine Dimitrovgrad

   Za vršioca dužnosti direktora Regionalne deponije u Pirotu na današnjoj sednici Skupštine grada Pirota imenovan je Nebojša Ivanov, bivši predsednik opštine Dimitrovgrad, objavljuje portal “Pirotske vesti”.

   Na sednici Skupštine Grada Pirota, uz prisustvo odbornika iz parlamenta Montane (R Bugarska), među ključnim tačkama je bila Prezentacija projekata prekogranične saradnje grada Pirota i Montane.

214

   Predsednik opštine Montana Zlatan Živkov zahvalio se domaćinima na prijemu i dobrodošlici i izrazio zadovoljstvo zbog izuzetne dugogodišnje saradnje sa Pirotom, sa nadom da će saradnja Pirota i Montane biti još bolja u narednom periodu. Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić se takođe zahvalio gostima iz Montane, sa kojima su realizovani brojni projekti.

   Na sednici Skupštione grada Pirota, kako piše portal “Pirotske vesti”, usvojen je Izveštaj o izvršenju Odluke o Budžetu grada za period 1.1-30.6 tekuće godine, kao i Odluka o dodeli pomoći male vrednosti privrednim subjektima na teritoriji grada, na predlog Gradskog veća, koju su odbornici usvojili jednoglasno. Donešena je i odluka o promeni osnivačkih akata javnih preduzeća čiji je osnivač grad.

Izvor: Pirotske vesti

 Foto: Grad Pirot

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar