U petak javna rasprava povodom IX sednice SO Dimitrovgrad

   U sklopu priprema za IX sednicu Skupštine opštine Dimitrovgrad, koja je zakazana za ponedeljak u 10:00 časova, u petak 25. novembra u sali Skupštine opštine, sa početkom od 12:00 časova, biće održana javna rasprava povodom tačaka, koje će se naći na predstojećoj sednici.

   Među tačkama, koje će se naći na dnevnom redu su predlog Odluke o usvajanju izveštaja o poslovanju budžeta za period od 1. januara do 30. septembra ove godine, o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine za 2016. godinu i o organizaciji Opštinske uprave opštine Dimitrovgrad. Na dnevnom redu javne rasprave su predlog Odluke o nagrađivanju učenika i prosvetnih radnika osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Dimitrovgrad i predlozi lokalnog Akcionog plana za unapređenje položaja migranata za period 2016-2020. i Strategije bezbednosti saobraćaja za period 2016-2020. godine.

   Takođe, biće ramatrani i predlozi o imenovanju direktora Ustanove za sport i turizam „Sportsko turistički centar Caribrod“ – Dimitrovgrad i Narodne biblioteke „Detko Petrov“.

 А. Тоdorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar