Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović promoter XXIV Uskršnjeg festivala – „Bosilegrad 2017“

   Stevan Jović, poznati niški košarkaš i igrač Crvene zvezde, kao i osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama u Riju ovog leta, prihvatio je poziv udruženja „GLAS“ da bude promoter ХХIV Međunarodnog dečijeg Uskršnjeg festivala – Bosilegrad 2017.

   Aleksandar Dimitrov, predsednik udruženja i organizator festivala sastao se sa Stefanom 26. decembra za vreme ceremonije proglašenja najboljih sportista grada Niša u 2016. godini.

   „Tokom razgovora čestitali sam Stefanu na postignutim rezultatima u dosadašnjoj karijeri i poželeli mu puno uspeha nadalje, kako u sportu, tako i u životu uopšte. Stefan je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da podrži i promoviše Uskršnji festival 2017. godine, jer je i sam kao dete učestvovao na pomenutom festivalu i čuva veoma lepe uspomene sa ovog događaja“, istakao je Dimitrov.

   U ime udruženja „GLAS“, Dimitrov je zvezdinom košarkašu uručio plaketu i zahvalnicu za dosadašnje angažovanje i predanost košarci, brošuru o istoriji Bosilegrada i samog festivala, majicu i akreditaciju sa logom festivala. Zauzvrat Stefan je pozvao predstavnike udruženja da prisustvuju evroligaškoj utakmici između košarkaških klubova Crvena zvezda – Fenerbahče koja je na programu 12. januara u Beogradu.

Izvor: Udruženje „GLAS“ Bosilegrad

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar