Izbor „Sportista godine“ opštine Dimitrovgrad za 2016. godinu 28. januara u hotelu „Saks Balkan“

   U organizaciji Ustanove za sport i turizam „Sportsko turistički centar Caribrod“ i opštine Dimitrovgrad, 28. januara u hotelu „Saks Balkan“ biće organizovana svečanost povodom izbora najboljeg sportiste opštine Dimitrovgrad za 2016. godinu.

   Komisija za izbor sportiste održala je za sada dve sednice. Na prvoj sednici ustanovljen je pravilnik po kojem će se bodovati sportisti koji budu ušli u konkurenciju za izbor najboljeg sportiste Dimitrovgrada za 2016. godinu. Na drugom zasedanju komisija je sagledala sav materijal koji su dostavili klubovi sa predlozima svojih kandidata, kaže za „Far“, Vasil Andrejev, direktor „Sportsko turističkog centar Caribrod“.

   Komisiju za izbor najboljeg sportiste Dimitrovgrada za 2016. godinu čine: Petar Jovanović, dugogodišnji sportski radnik, Vasil Andrejev, košarkaš KK Dimitrovgrada i direktor STC-a, Ružica Aleksov, osvajač srebrne medalje na Paraolimpijskim igrama u Seulu 1988. godine, zlatne u Barseloni 1992. godine i zlatnog i srebrnog odličja u Atlanti 1996. godine u streljaštvu, Sonja Stanulov, novinar, Ivica Markov, predstavnik školskog sporta, Mikan Andreev, sekretar Sportskog saveza i Slavoljub Manoilov, opštinski većnik za sport.

   Jedan od ciljeva ove manifestacije je da se deci ukaže na značaj bavljenja sportom, da shvate njegove pravilne vrednosti  kako bi stvorili predstavu da je sport sastavni deo društva i nezaobilazna karika u društvenom sistemu, zaključio je Andrejev.

 А. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar