XII sednica SO Dimitrovgrad u petak, 3. ferbruarа – odbornici razmatraju 23. tačke

   XII sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad biće održana u petak 3. februara, a pred odbornicima će se naći 23 tačke, među kojima i predlog Odluke o eksternoj reviziji završnog računa za 2016. godinu. Odbornici će razmatrati i program poslovanja Crvenog Krsta Dimitrovgrad sa finansijskim planom za 2017. godinu, godišnji plan rada Opštinskog štaba za vanredne situacije, kao i program rada Saveta mesnih zajednica Dimitrovgrad i Paskašija.

   Između ostalog, na dnevnom redu naći će se izmene i dopune Odluke o načinu ostvarivanja prava na besplatan prevoz na teritoriji opštine Dimitrovgrad, o utvrđivanju radnog vremena u trgovini, zanatstvu, ugostiteljstvu i objektima za priređivanje igara za zabavu i sreću, o socijalnoj zaštiti i o primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica opštine Dimitrovgrad.

   Predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju Izborne komisije opštine Dimitrovgrad, kao i o razrešenju i imenovanju novog predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora dimitrovgradskog Doma zdravlja biće takođe pred odbornicima lokalnog parlamenta.

   Početak XII sednice Skupštine opštine Dimitrovgrad zakazan je za 10:00 časova.

A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar