Košarka: „Dimitrovgrad“ ubedljiv protiv oslabljenih Vlasotinčana

   Košarkaši „Dimitrovgrada“ savladali su u 19-om kolu Prve muške regionalne lige Istok na domaćem parketu ekipu „Vlasotinca“ rezultatom 95:64 (31:14, 21:7, 24:29, 19:14). Nakon nekompletnog 19-og kola dimitrovgradski košarkaši su šesti na tabeli sa skorom od 11 pobeda i 8 poraza.

   Gosti iz Vlasotinca došli su sa svega 7 igrača u Dimitrovgrad i u takvoj konstelaciji snaga na terenu dimitrovgradski košarkaši lako su izašli nakraj sa oslabljenim gostima. Na poluvremenu na semaforu je stajalo 52:21. Vlasotinčani su uspeli da iskoriste opuštenost domaćina u trećoj četvrtini i rešili taj period igre u svoju korist 29:24. Međutim, to je bilo sve što su gosti uradili na ovom meču. Nakraju laka i zaslužena pobeda „Dimitrovgrada“.

   Narednog vikenda KK „Dimitrovgrad“ gostuje u Zaječaru ekipi „Mladosti“, koja je u dosašnjem toku prvenstva zabeležila skor od 6 pobeda i 13 poraza i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli.

 А. Todorov

Foto: Petar Videnov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar