Akcija „Da nas bude više“: Porodici Rebrović iz Željuše uručena humanitarna pomoć

   Predstavnici službe Polivalentne patronaže Doma zdravlja u Dimitrovgradu uručili su danas humanitarnu pomoć sedmočlanoj porodici Rebrović iz sela Željuša, koja je prikupljena u okviru akcije „Da nas bude više“.

   Porodici Rebrović uručena su novčana sredstva u iznosu od oko 80 000 dinara, veš mašina, pločice za kupatilo, električni šporet, šporet na čvrto gorivo, rekla je predstavnica službe Polivalentne patronaže Doma zdravlja Suzana Milev i izrazila zahvalnost svim humanim ljudima i organizacijama koji su svojom donacijom pomogli u ostvarivanju ove humanitarne akcije.

   Akciju „Da nas bude više“ šestu godinu zaredom (2011-2017. g.), u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizovala je služba Polivalentne patronaže Doma zdravlja u Dimitrovgradu. Na kalendaru za 2017. godinu. nalaze se likovi novorođenih beba u opštini Dimitrovgrad u toku prethodne godine.

 A. Todorov

Foto: S. Milev

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar