Miting mladih skakača sutra u Pirotu

Atletski klubovi „Balkan“ iz Dimitrovgrada i „Pirot“ iz Pirota, sutra će u balon sali Mlekarske škole u Pirotu zajednički organizovati prvi „Zimski Jump“ – atletski miting u skakačkim disciplinama.

Ova zajednička akcija okupiće četrdesetak takmičara iz 7 gradova Srbije i Bugarske. Učešće su najavli klubovi iz Vrace, Plevena i Červenog brega iz Republike Bugarske i atletski klubovi „Pirot“, „Balkan“ i „Niš“.

Prvi „Zimski Jump“ počinje sutra u 12:00 sati, a takmičari i takmičarke će se nadmetati u skoku u vis.

T. Aleksov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Toni Aleksov
About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*