Košarkaši „Dimitrovgrada“ lako savladali „Kuršumliju“

K.K. „Dimitrovgrad“ – K.K. „Kuršumlija“ 89:67 (28:13, 23:16, 20:19, 18:19)

K.K. „Dimitrovgrad“: Džunić 16, Stefanović, Petrov 9, Čolić 15, Andrejev 12, Lilić, Đukić 9, Đorđević 20, Milanov 6, Ivanov 2

Sigurnom igrom, pre svega u prvom poluvremenu, košarkaši „Dimitrovgrada“ savladali su „Kuršumliju“ u utakmici 21. kola Prve muške regionalne lige Istok rezultatom 89:67 u utakmici koja je odigrana u nedelju 19. marta u hali u Parku. Najefikasniji pojedinac u redovima „Dimitrovgrada“ bio je Dušan Đorđević sa 20 poena. 

Trener Vladimir Đorđević pružio je priliku svim igračima koji nisu povređeni da igraju, a tu minutažu dobro je iskoristio i mladi Veljko Milanov, koji je postigao 6 poena.

Posle ove pobede „Dimitrovgrad“ se ponovo približio vrhu tabele i trenutno je na deobi trećeg mesta sa „Jablanicom“ iz Medveđe, a za liderom na tabeli, ekipom „Zdravlja“ iz Leskovca zaostaje 3 pobede.

Do kraja prvenstva preostalo je još 5 kola, a u narednom 22. kolu „Dimitrovgrad“ će gostovati u Vladičinom hanu ekipi „Morava“.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Toni Aleksov
About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*