Asen Radoicev ponovo na mestu predsednika “Udruženja penzionera opštine Dimitrovgrad“

Na redovnoj izbornoj sednici Skupštine “Udruženja penzionera opštine Dimitrovgrad“, koja je održana 28. aprila, Asen Radoicev ponovo je izabran za predsednika udruženja. Takođe, na sednici je izabran novi sastav Skupštine Udruženja sa 25 članova, novi Izvršni odbor od 8 članova, novi Nadzorni odbor, koga čine 3 redovna i 3 zamenika člana, statutarna i izborna komisija udruženja, a potvrđen je i izbor 10 mesnih odbora.

Pored izbornih aktivnosti, na sednici Skupšine penzionera razmatran je izvešaj o radu i finansijkom poslovanju organizacije u periodu od 2013. do 2017. godine, kaže za FAR Asen Radoicev predsednik udruženja.

„Za nama je uspešan period poslovanja, u skladu sa finansijskim mogućnostima Udruženja. Organizovali smo veliki broj ekskurzija, sportskih manifestacija, a sve u cilju druženja dimitrovgraskih penzionera sa penzionerima iz Srbije i susedne Bugarske. Planovi za naredni period  neće biti suštinski izmenjeni, s tim što ćemo se truditi da podignemo na viši nivo brigu o socijalno ugroženim članovima našeg udruženja” – ističe Radoicev.

On je naglasio da penzionerska organizacija i opština Dimitrovgrad imaju dobru i uspešnu saradnju i ujedno se zahvalio lokalnoj samoupravi, kako na finansijskoj, tako i na svim ostalim vidovima pomoći.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar