Povodom Dana Evrope, u Bosilegradu održan Međunarodni turnir u stonom tenisu

Povodom 9. maja, Dana Evrope, u Bosilegradu je održan IV Međunarodni turnir u stonom tenisu. Učešće na ovoj stonoteniskoj smotri uzelo je 40-ak takmičara iz Niša, Surdulice, Ćustendila, Vranja, Babušnice i grada domaćina.

Turnir je igran u dve kategorije.

U kategoriji od V do VIII razreda najbolji je bio Dušan Petrićević (Vranje), drugo mesto pripalo je Milošu Pešiću (Surdulica), dok je treće zauzela Milica Petrićević (Vranje). U konkurenciji srednjoškolaca prvi je bio Petar Filipović (Vranje), drugi Nemanja Dojčinović (Vranje), a treči Stefan Ignjatović (Babušnica).

Nikola Taleski, predsednik Stonoteniskog sportskog udruženja “Mladost“ iz Bosilegrada zahvalio se svim takmičarima koji su učestvovali na turniru, posebno osvajačima medalja.

„Bila nam je velika čast što smo ugostili takmičare, kao i Miloša Milenkovića, predsednika Stručnog saveta Regionalnog stonoteniskog saveza Niš i Petra Filipovića, kadetskog reprezentativca Srbije u stonom tenisu. Najbolji plasman od bosilegradskih stonotenisera ostvario je Nebojša Andonov .On je u konkurenciji srednjoškolaca zauzeo četvrto mesto. Takođe, zadovoljan sam i nastupom ostale dece iz Stonoteniskog sportskog udruženja Mladost, iako nisu uzela medalju“, kaže Taleskza FAR.

Ovu sportsku manifestaciju organizovalo je udruženje “GLAS” u saradnji sa Stonoteniskim sportskim udruženjem “Mladost” iz Bosilegrada.

 A. Todorov

Foto: Nikola Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar