“Dani košarke” u Dimitrovgradu

Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ u saradnji sa Sportsko turističkim centrom „Caribrod“ i ove godine organizovaće tradicionalnu manifestaciju “Dani košarke”. Manifestacija počinje u petak 4. avgusta, a završava se narednog dana, u subotu 5. avgusta.

Takmičenja u basketu, šutiranju trojki i tradicionalni susret “Stari – Mladi” i ove godine će okupiti ljubitelje košarke u sportskom centru “Park”. Pored ovih stalnih takmičenja, ove godine biće organizovano i takmičenje u poligonu za najmlađe košarkaše.

Prijava za basket turnir u konkurenciji seniora i kadeta, šutiranju trojki i poligonu moguće je obaviti sve do pred sam start takmičenja, koji je zakazan petak u 19:00 časova.

Prijava za basket turnir u konkurenciji seniora je 3.000 dinara, za takmičenje u trojkama je 300 dinara po učesniku, a kadeti i pioniri neće plaćati učešće za takmičenje u basket turniru i takmičenju u spretnosti sa loptom.

Za seniore obezbeđene su nagrade od 30.000 dinara za prvo mesto u basket turniru, drugo mesto doneće 20.000 dinara, dok će trećeplasirana ekipa biti nagrađena sa 10.000 dinara.

Kadeti i pioniri će biti nagrađeni sportskom opremom.

 Т.Aleksov

 Foto: Mikan Andreev

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*