Piroćanci pobednici turnira u basketu – Nikola Kamenov pobednik u tri konkurencije

Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ u saradnji sa Sportsko-turističkim centrom „Caribrod“ i uz finansijsku podršku Opštine Dimitrovgrad i ove godine je organizovao tradicionalnu manifestaciju “Dani košarke”.

Takmičenja u basketu, šutiranju trojki, poligonu i tradicionalni susret “Stari – Mladi” i ove godine su okupili veliki broj ekipa i pojedinaca, koji su se u petak i subotu, 4. i 5. avgusta okupili u Sportskom centru “Park”.

Najbolji basketaši u konkurenciji seniora ove godine su momci iz ekipe “Maj plejs”, drugi su “Nišlije”, a treći “Red lebel”.

Najbolji kadeti su “Ratnici”, drugo mesto pripalo je ekipi “Rale preljuba”, a treće ekipi “Individualci”.

Najbolji trojkaš i pobednik poligona je Nikola Kamenov, a on je ujedno član i pobedničke ekipe u konkurenciji kadeta.

U foto galeriji možete pogledati najinteresantnije momente sa završne večeri.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*