Promocija manifestacije “Dani Caribrodske šušenice 2017” u prestonici Bugarske

U Dimitrovgradu će po treći u subotu 18. novembra biti održana gastro-turistička manifestacija “Dani Caribrodske šušenice 2017”, u organizaciji Sportsko turističkog centra “Caribrod” i uz podršku opštine Dimitrovgrad.

Prema informacijama objavljenih na sajtu STC-a, ove godine najviše se radilo na promociji i marketingu manifestacije sa akcentom da je primarno tržište Sofija. U prestonici Bugarske ovaj događaj se reklamira na 2 bilborda u najtranzitnijim ulicama, na bulevaru Slivnica i Stambolijski, dok je jedan stritbord postavljen u pešačkoj zoni u Vitoškoj ulici.

 Ovakav vid reklame se pokazao kao pravi pogodak jer zainteresovani posetioci od juče već kontaktiraju STC radi dodatnih informacija za manifestaciju.

Pored ovog vida reklame, Sportsko turistički centar “Caribrod” radi na dodatnim promocijama u Sofiji, u drugim gradovima Bugarske, u Srbiji i u ostalim zemljama regiona, piše na sajtu STC-a.

P. Videnov (Izvor: udimitrovgradu.rs)

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Петър Виденове е роден през 1970 година. Макар и агроном по професия, изцяло се посвещава на журналистиката. Журналистическата си кариера започва през 1995 г. в радио-телевизия Цариброд, където като журналист, водещ и редактор вече 21 години участва в създаването на различни радио и телевизионни предавания, документални филми, репортажи и интервюта на български и сръбски език. Виденов особено се отдава на опазването на културата и традицията на българското национално малцинство в Сърбия. Журналист-редактор (1999-2000), член на редколегията (2000-2002), главен и отговорен редактор на РТВ Цариброд (2002-2003) и (2009-2011). Дългогодишен сътрудник на Издателство „Братство“ и едноименния седмичник на български език. Сътрудничи с електронни и печатни медии в Сърбия и България, а особено с националната телевизия РТС – „ТВ журнал на български език“. Той е кореспондент на българското национално списание „Лов и риболов“. С агенцията за кинематографична и телевизионна продукция „Positive Production“ от Димитровград изготвя документални филми и предавания – режисьор и сценарист на филмите „Трио Форте“ и „Златан Дудов“. Той е един от основателите на сдружение на гражданите „Емблема“ и Интернет портала „Фар“. Занимава се с публицистика. Автор на книгата „По ловджийски“. Член на Независимото сдружение на журналистите на Сърбия и Международната федерация на журналистите (IFJ). Лауреат на значими журналистически награди и признания на домашни и международни медийни фестивали.

Bez komentara

Ostavi komentar