“Balkanski” poražen u Nišu, “Željuša” ubedljivo zatvorila jesenju sezonu u Dimitrovgradu

Fudbalski klub „Balkanski“ poražen je u nedelju 12. novembra na gostovanju u Nišu od ekipe „OFK Niš“ rezultatom 3:0. Utakmica je odigrana u okviru 13. kola zone „Jug“. Posle ovog kola „Balkanski“ je i dalje na trećem mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova, a narednog vikenda u Dimitrovgrad dolazi ekipa „Nebeski anđeli“, koja ima 17 bodova i nalazi se na 9. mestu na tabeli. Pored ove utakmice, fudbalerima „Balkanskog“ ostaje još jedna utakmica na gostovanju u Lapljem selu pred zimsku pauzu u prvenstvu.

Fudbalski klub „Željuša“ jesenji deo prvenstva u Pirotskoj opštinskoj ligi završila je pobedom. U nedelju 12. novembra u sportskom centru „Park“, fudbaleri „Željuše“ su sa ubedljivih 4:0 savladali „Pobedu“ iz Držine. Strelci za „Željušu“ bili su: Kristijan Nakov, Nikola Josifov, Nenad Georgijev i Danijel Igov.

Posle 11 odgiranih kola “Željuša” ima 25 bodova i nalazi se na četvrtom mestu na tabeli sa 6 bodova zaostatka za vodećom ekipom “Sloge” iz Velikog sela.

 Т. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*