Košarkaši „Dimitrovgrada“ pobedili „Jablanicu“

U 7. kolu Prve muške regionalne lige grupa Istok, košarkaški klub „Dimitrovgrad“ pobedio je „Jablanicu“ iz Medveđe rezultatom 75:67, u utakmici koja je u subotu 11. novembra odigrana u hali u sportskom centru „Park“. Posle ove pobede, „Dimitrovgrad“ ima skor od 4 pobede i 3 poraza i nalazi se na 7. mestu na tabeli. Najefikasniji pojedinac u redovima „Dimitrovgrada“ bio je Ognjen Vukadinović sa 21 poenom.

U narednom kolu „Dimitrovgrad“ gostuje u Boru istoimenoj ekipi, koja ima pobedu manje i nalazi se na 9. mestu na tabeli.

 T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*