Nova pobeda „Mladosti“ – na Peskari pao i „Čelik“

Fudbaleri „Mladosti“ pobedili su 12. novembra na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu „Čelika“ iz Belog polja sa 5:0, u utakmici 11. kola Pčinjske okružne lige.

„Mladost“ je povela u petom minutu golom Ignjatovića, Tasić je udvostručio prednost u 9. minutu, a treći gol postigao je Jojić u 30. minutu. U nastavku meča, golovima Ljubića u 65. i Zaharijeva u 85. minutu. zeleno – beli stižu do ubedljive pobede.

„Mladost“ je ovim trijumfom zadržala lidersku poziciju na tabeli sa 28 osvojenih bodova. U narednom kolu bosilegradski fudbaleri u derbiju prvenstva gostuju ekipi „Alakince“, koja zauzima drugo mesto na tabeli, sa bodom manje od „Mladosti“.

 A. Zareva

Antoneta Zareva

About Aleksandar Todorov 1332 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*