Obe selekcije košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ poražene

Seniorska ekipa košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ poražena je u subotu 2. decembra u Surdulici od domaće ekipe „Radnik“ rezultatom 67:60 u utakmici 10. kola Prve muške regionalne lige grupa istok. Posle ovog poraza „Dimitrovgrad“ se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 4 pobede i 6 poraza, a u sledećem kolu u Dimitrovgrad dolazi „Prokuplje“, koje sa 7 pobeda i 3 poraza zauzima treće mesto na tabeli.

Kadeti „Dimitrovgrada“ poraženi su u nedelju 3. decembra na domaćem terenu od ekipe „Naisus“ iz Niša rezultatom 82:71 u utakmici 6. kola kvalitetne međuregionalne lige regiona istok i jug. Posle 6 odigranih kola „Dimitrovgrad“ ima 2 pobede i 4 poraza, a u sledećem kolu gostuje u Boru istoimenoj ekipi.

T. Aleksov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*