Odbojkašice „Caribroda“ posle pobede u petak pretprele 2 poraza u nedelju

Pionirska selekcija odbojkaškog kluba „Caribrod“ u petak 1. decembra savladala je u gostima u Aleksincu istoimenu ekipu rezultatom 3:0 u utakmici prvog kola međuregionalne lige Niš. U nedelju 3. decembra pionirke su poražene u sportskom centru „Park“ od „Desetke“ iz Niša istovetnim rezultatom, dok je juniorska ekipa „Caribroda“ poražena od „Studenta“ sa 3:2.

U narednim susretima pionirska selekcija će dočekati „Banjicu“ iz Bele Palanke, dok juniorke gostuju u Nišu ekipi „Milenijuma“.

T. Aleksov

Foto: pixabay.com

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*