Posetioci štanda STC-a na „Natour Alpe – Adria“ sajmu u Ljubljani pokazali veliko interesovanje za planinski turizam i biciklizam

Predstavnici Sportsko turističkog centra „Caribrod“ iz Dimitrovgrada učestvovali su na 29. Međunarodnom „Natour Alpe – Adria“ sajmu zelenog i aktivnog turizma koji je održan od 31. januara do 3. februara na Gospodarskom rasztavišču, u prestonici Slovenije Ljubljani.

Pored interesovanja za mesne, mlečne i druge proizvode iz dimitrovgradskog kraja, na štandu STC-a u Ljubljani posetioci su bili zainteresovani za planinski turizam i biciklizam, rekla ja za FAR Andrijana Najdenov, realizator turističkog programa pri Sportsko turističkom centru „Caribrod“.

„Mogu da kažem da je za nas sajam bio izuzetno dobar. Imali smo odličnu posećenost, a između ostalih naš štand posetila je i ambasadorka Srbije u Sloveniji Zorana Vlatković, koja je bila impresionirana našim učešćem, kao i nastupom na ovoj međunarodnoj turističkoj smotri. Takođe, uspostavili smo dosta kontakata sa turističkim organizacijama iz Republike Srpske, Hrvatske i Slovenije“, kazala je Najdenova.

„Natour Alpe – Adria“ sajam u Sloveniji okupio je veliki broj izlagača kako iz zemlje domaćina, tako i iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Italije, Hrvatske, Mađarske, Austrije, Češke Republike, Jordana i Nepala.

 A. Todorov

Foto: Andrijana Najdenov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar