U humanitarnoj akciji „100 basketaša za Milicu i Miljanu“ prikupljeno 100.400 dinara

Na inicijativu lokalnih basket igrača u saradnji sa fondacijom „Zamisli Život“ 14. jula na košarkaškom igralištu u Sportskom centru „Park“ i u dimitrovradskom kafiću „My freedom“ organizovana je humanitarna akcija pod nazivom „100 basketaša Caribroda za Milicu i Miljanu“. Tom prilikom ukupno je prikupljeno 100.400 dinara, a sredstva će biti usmerena za pomoć u lečenju učenica osnovne škole „Hristo Botev“ Milice Vasov i Miljane Nikolov.

Tijana Aleksov, upravitelj fondacije „Zamisli život“ rekla je za portal FAR da je izuzetno zadovoljna odzivom i da je ovaj humanitarni događaj ispunio svoj cilj. Aleksova je u ime fondacije ujedno zahvalila svim humanim ljudima koji su uzeli učešće u akciji i tako pomogli njenoj realizaciji.

Na basket turniru je učesvovalo 16 ekipa koje su bile podeljene u 4 grupe, a mečevi su se uporedo igrali u sportskoj hali i na košarkaškom igralištu na otvorenom u Parku. Na kraju titulu najboljeg poneo je tim „Retrezventacija“ koja je u finalu bila bolja od ekipe „Baljevac i drugari“ rezultatom 21:8.

Svi ljudi dobre volje mogu pomoći akciju do 20. jula uplatom sredstava na žiro račun fondacije „Zamisli život“ 105-2261860-84.

  A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov / Aleksandar Todorov

 

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar