Sanjajte plavo između New Orleansa, Kaira i Šangaja: U prodaji ulaznice za Nišville jazz teatarski festival

Internacionalni Nišville jazz teatarski festival održaće se i ove godine u sklopu Nišville jazz festivala i trajaće od 3. do 12. avgusta.

U glavnom programu, koji će biti presek interkontinentalnih pozorišnih tendencija, učestvuje 16 predstava sa 4 kontinenta (Evropa, Azija, Afrika i Severna Amerika) uz 3 nacionalna teatra iz Egipta, Rumunije i Srbije. Nišville publika će biti u prilici da, između ostalog, pogleda i predstave „Orfej i Euridika“ (Krit), „Plavi slon“ (Nacionalni balet i opera Kairo), „Bolivud“ (Narodno pozorište Beograd), „Erotizam“ (grupa VROOOM, Beograd), „Isplači se” (New Orleans), „Sve o Moro“ (Marsej), „Legenda o beloj dami“ (Šangaj), “Nacionalna čarolija” (Nacionalni Teatar Bukurešt).

Teatarski festival se ove godine realizuje pod sloganom SANJAJ PLAVO!

Za 14 predstava ulaz je besplatan, a za dve nesvakidašnje predstave koje će se održati u sali Narodnog pozorišta u Nišu ulaznice se kupuju. To su predstave „BOLIVUD“ Narodnog pozorišta Beograd, koja se igra u subotu, 4. avgusta u 20:00 časova i predstava „Legenda o Beloj Dami“ Teatra iz Šangaja (Kina), koja igra u ponedeljak, 6. avgusta u 20:00 časova.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 500 dinara za svaku predstavu pojedinačno, a komplet ulaznica za obe predstave iznosi 750 dinara! Pretprodajna mesta: knjižara Indigo (Obrenovićeva 38), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i Vintage shop (Davidova 9).

Na dane održavanja predstava ulaznice će biti u prodaji i na blagajni Narodnog pozorišta u Nišu.

Kompletan program Nišville jazz teatarskog festivala pogledajte na linku: http://nisville.com/sr/nisville-jazz-theatar-2/

FB Nišville jazz teatar https://www.facebook.com/nisvillejazztheater/

FB Event: https://www.facebook.com/events/302596660308939/

Izvor i foto: Nišville Jazz Festival

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar