12 medalja za karatiste “Caribroda”

   U Vlasotincu je 26. marta održan međunarodni turnir “Vlasotince open 2016” na kome je učestvovalo 470 karatista iz 33 kluba Makedonije, Srbije i Bugarske. Karate klub “Caribrod” predstavljalo je sedmoro članova koji su osvojili jednu zlatnu i tri srebrne medalje.
Kata tim u sastavu Valentina Gocev, Uroš Lekov I Marko Pejčev okitio se zlatom. Srebrna odličja osvojili su: kata tim Sofija Rangelov, Vanja Gorčev i Nađa Pejčev, kao i Marko Pejčev, u katama pojedinačno i Valentina Gocev u borbama.
189 Karatisti u Pukovcu

   Još jedan uspeh karatisti “Caribroda” ostvarili su u Pukovcu 27. marta, gde je održan 11. kup Pukovca na kome je nastupilo osmoro dimitrovgradskih karatista. Oni su u konkurenciji 200 takmičara iz 18 klubova osvojili 4 zlatne, jednu srebrnu i 3 bronzane medalje.
Zlato je poneo kata tim u sastavu Valentina Gocev, Uroš Lekov i Marko Pejčev. Njima je pripao i pobednički pehar. Istim odličjem okitili su se i Uroš Lekov, Andrija Stankov i Nemanja Sokolov. Njima su uz medalje od strane organizatora dodeljeni i bokeni. Jedinu srebrnu medalju osvojio je Marko Pejčev, dok su bronze odneli Aleksandar Takov, Milica Stamenov i Valentina Gocev.

Izvor: Karate klub “Caribrod”

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.