Karatisti „Caribroda“ u Blacu osvojili 11 medalja

   Članovi karate kluba „Caribrod“ u nedelju 17. aprila na devetom po redu „Trofeju Blaca 2016.“ osvojili su ukupno 11 medalja – 6 zlatnih, 2 srebrne i 3 bronzane.

   U konkurenciji 233 takmičara iz 17 klubova, kata tim u sastavu: Marko Todorov, Valentina Gocev i Uroš Lekov, osvojio je zlatnu medalju i pehar. Drugi tim koji su činili: Marko Pejčev, Sofija Rangelov i Vanja Gorčev osvojio je srebro.

   Zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Marko Todorov, Milica Stanković, Marko Pejčev i Vanja Gorčev u katama, dok je Uroš Lekov bio pobednik u borbama. Srebrnu medalju u borbama osvojila je Valentina Gocev. Bronzana odličja pripala su Teodori Stankov, Nađi Pejčev i Nataliji Zarkov u katama.

   Karate klub „Caribrod“ osvojio je treće mesto u generalnom plasmanu na turniru u Blacu.

151 Vrnjacka Banja Open 2016

   Druga ekipa kluba istog dana nastupila je u Vrnjačkoj Banji. Osvojeno je ukupno 5 medalja – 4 zlatne i jedna bronzana u konkurenciji 500 takmičara iz 38 klubova iz Srbije i Republike Srpske. Ekipno u katama, najbolji su bili: Aleksandar Takov, Marko Ilijev i Andrija Stankov, dok su pojedinačna prva mesta pripala Milici Stamenov, Andriji Stankovu i Aleksandru Takovu. Bronzu je osvojio Marko Ilijev.

T. Aleksov

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.