Kadeti “Balkanskog” ubedljivi protiv “Jedinstva”, “Željuša” protiv “Tanaska Rajića”

   U prvenstvu okružne lige za kadete, danas su u sportskom centru „Park“ obe selekcije iz dimitrovgradske opštine zabeležile pobede.

   Kadeti „Balkanskog“ ubedljivo su porazili vršnjake iz pirotskog „Jedinstva“ sa čak 7 : 1. Četvorostruki strelac bio je Danilo Vasov, a po jedan gol postigli su Nikolaj Ivanov, Andrija Denčev i Dejan Stamenov.

   I kadeti „Željuše“ ostvarili su sigurnu pobedu protiv vršnjaka iz fudbalskog kluba „Tanasko Rajić“ rezultatom 4 : 1. Trostruki strelac bio je Milan Stanulović, a jedanput se u strelce upisao Petar Petrov.

T. Aleksov

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.