Zbog vožnje pod dejstvom alkohola 4 vozača isključena iz saobraćaja

   Tokom vikenda na teritoriji Pirotskog okruga registrovane su tri saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave u Pirotu. U  Beloj Palanci vozač traktora oštetio je parkirani automobil i pričinjena je samo materijalna šteta. U Pirotu vozač automobila oborio je biciklistu koji je zadobio lake telesne povrede. U nezgodi koja se dogodila na državnom putu drugog reda kod sela Krupac vozač motocikla je usled preticanja udario u automobil i zadobio teške telesne povrede.

   U dane vikenda zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su iskljucena 4 vozača.

241

  Prema informacijama iz Auto-moto Saveza Srbije, vozače danas očekuje umereniji intenzitet saobraćaja u odnosu na protekli vikend. Zbog radova koji se izvode na obilaznici oko Niša na autoputu na delu Prosek-Bancarevo kod Malčanske petlje i u smeru ka Pirotu, saobraćaj je usporen i preusmeren na preticajnu traku suprotnog smera. Na istočnom kraju koridora 10 između Niša i Pirota danas nema planiranih obustava u saobraćaju.

   Iz Uprave Granične policije kažu da vreme zadržavanja putničkih vozila nisu duža od 30 minuta, sem na graničnom pelazu Gostun sa Crnom Gorom, gde se čeka i do 70 minuta na izlasku iz Srbije, U prethodnom danu na putevimа u Srbiji dogodilo se 75 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 50 ljudi povređeno, a jedna osoba je smrtno sradala.

Izvor: Policijska uprava Pirot/AMSS

 Foto: AMSS

Napisao/la
Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.