„Balkanski“ poražen od lidera – „Željuša“ uspešna na gostovanju

   Fudbalski klub „Balkanski“ poražen je u nedelju 2. oktobra u osmom kolu zone „Jug“ na gostovanju u Popovcu od domaće ekipe „Budućnost“ sa 5:1.  Jedini pogodak za dimitrovgradski klub postigao je Branislav Ivanov.

   Posle 8 odigranih kola „Balkanski“ se nalazi u donjem delu tabele u grupi ekipa koje imaju po 8 bodova. U narednom kolu u Dimitrovgrad dolazi „Sloga“ iz Leskovca, koja ima bod više od „Balkanskog“.

29

   Fudbalski klub „Željuša“ je, za razliku od „Balkanskog“, bio uspešan na gostovanju. Mlađi dimitrovgradski klub ostvario je danas minimalnu pobedu od 1:0 u Belom Polju protiv ekipe „Lokomotiva“. Strelac jedinog gola bio je Milan Ivanov u prvom poluvremenu susreta. U narednom, šestom kolu Pirotske opštinske lige, „Željuša“ je domaćin ekipi „Veliki Suvodol“.

   Pioniri fudbalskog kluba „Balkanski“ savladali su u subotu 1. oktobra vršnjake iz „Lužnice“ u Babušnici sa 4:3, dok su kadeti u nedelju 2. oktobra u Dimitrovgradu sa ubedljivih 9:0 pobedili „Mladost“ iz Poljske Ržane.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar