“Gojinske domaćice” u finalu karavana „Izađi mi na teglu“ 22. oktobra na Zlatiboru

   Najbolji ajvar majstori iz 30-ak gradova Srbije u subotu 22. oktobra na Zlatiboru učestvovaće u velikom finalu treće sezone karavana „Izađi mi na teglu“ – takmičenje u pripremi ajvara. Na finalnoj smotri na Zlatiboru nadmetaće se i ekipa „Gojinske domaćice“, pobednik kvalifikacionog takmičenja održanog krajem septembra meseca u Dimitrovgradu.

245

   246

   „Idemo u dobrom raspoloženju na Zlatibor. Nadam se da ćemo se lepo zabaviti i doneti titulu najboljeg ajvar majstora u Dimitrovgrad“ – kaže za portal „Far“ Miroslav Andrejev, član ekipe „Gojinske domaćice“.

   Pored dimitrovgradskih ajvar majstora, na Zlatiboru će biti i predstavnici Službe za turizam “Sportsko-turističkog centra Caribrod“, koji će izložiti svoj promotivno-turistički materijal.

247

   „Osim što ćemo promovisati turističke potencijale opštine Dimitrovgrad, pružićemo i maksimalnu podršku dimitrovgradskoj ekipi i ne sumnjamo da će „Gojinske domaćice“ na pravi način predstaviti naš grad“ – naglašava Dejan Cvetkov, koordinator za promociju, marketing i unapređenje turizma u Službi za turizam STC-a.

248

   Veliko finale na Zlatiboru počeće u 10:00 časova, a pokrovitelj manifestacije „Izađi mi na teglu“ je kompanija „Roda“.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar