Kadeti košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ ostvarili prvu pobedu

   K.K. „Dimitrovgrad“ – K.K. „Naisus“ 77:59 (30:10, 14:14, 24:12, 09:23)

   K.K. „Dimitrovgrad“: Kamenov 3, Dimitrov, Stojanov 2, Vasov 13, Simeonov 3, Rančev 4, Andrić 22, Milanov 23, Stanulov 7, Jovanović, Pavlović

   Kadetska ekipa košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ ostvarila je prvu pobedu u takmičenju kvalitetne lige, pošto je večeras u hali u Dimitrovgradu savladala ekipu „Naisus“ sa 77:59. Agresivnom igrom u odbrani, na početku susreta, kadeti „Dimitrovgrada“ stekli su veliku prednost od 20 poena razlike na kraju prve četvrtine. Drugi period završen je nerešeno, a u trećem je „Dimitrovgrad“ ostvario maksimalnih 32 poena prednosti, ponovo dobrom odbranom i velikim brojem kontranapada. Poslednja četvrtina pripala je gostima, kada su igru zbog prekršaja napustili visoki igrači „Dimitrovgrada“ Milanov i Stanulov.

   Najefikasniji igrači iz dimitrovgradske ekipe bili su Veljko Milanov sa 23 i Zoran Andrić sa 22 poena.

   U sledećem, osmom kolu „Dimitrovgrad“ gostuje u Nišu istoimenoj ekipi, a onda sledi pauza u prvenstvu.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*