Seniori „Dimitrovgrada“ u petak završavaju prvi deo sezone, kadeti u subotu u Nišu

   Seniorska ekipa košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ danas će u Leskovcu odigrati poslednji susret prvog dela sezone protiv „Radana“ iz Lebana. Utakmica 13. kola Prve muške regionalne lige igra se u sportskom centru „Dubočica“ u Leskovcu sa početkom u 16:00 časova. Posle 12 odigranih kola „Dimitrovgrad“ je na deobi od drugog do četvrtog mesta na tabeli sa 8 pobeda i 4 poraza, dok „Radan“ ima polovičan uspeh, 6 pobeda i 6 poraza i trenutno je na sedmom mestu, ali je u poslednja 4 kola ostvario 4 pobede, dok „Dimitrovgrad“ ima 2 pobede i 2 poraza.

   Kadeti „Dimitrovgrada“ u subotu 24. decembra gostuju u Nišu istoimenoj ekipi u osmom kolu kvalitetne lige regiona istočne i južne Srbije. Početak utakmice zakazan je za 12:30 časova u sali osnovne škole „Dušan Radović“.

   „Dimitrovgrad“ ima jednu pobedu od 8 odigranih utakmica, dok “Niš“ ima pobedu više iz 7 susreta. Obe ekipe se nalaze u donjem delu tabele. „Dimitrovgrad“ je deveti, dok je „Niš“ na osmom mestu.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*