Od 1. do 3. jula “Šopski Bajker Beer Fest“ u Dimitrovgradu

Od 1. do 3. jula na gradskoj pijaci u Dimitrovgradu biće održan prvi po redu “Šopski Bajker Beer Fest”. Festival počinje u subotu 1. jula u08:00 časova kada će biti održano takmičenje u spremanju ovčetine na pari. Biće postavljeni i štandovi na kojima će se prodavati mesni delikatesi – dimljena govedina, ovčetina i konjsko meso. 

Svečano otvaranje manifestacije zakazano je istog dana za 14:00 časova, dok će od 20:00 sati biti organizovana rok žurka, kaže za FAR, Milko Sokolov, vlasnik restorana “Nojeva barka” iz Dimitrovgrada.

Drugi dan festival, u nedelju 2. jula, počeće defileom bajkera u periodu od 09:00 do 10:00 časova, posle čega će biti organizovano nadmetanje takmičara u raznim sportovima, a najboljima će biti dodeljene medalje. Večernji termin ponovo će biti namenjen za rok žurku. Očekuje se dolazak stotinak bajkera iz Srbije i Bugarske, a za ponedeljak 3. jul je najavljen dolazak bajkera iz Rusije, ističe Sokolov.

Organizatori manifestacije “Šopski Bajker Beer Fest“ su restoran “Nojeva barka”, klub sportskih ribolovaca “Karp” i “Sportsko-turistički centar Caribrod”.

 A. Todorov

Plakat: Milana Videnov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar