Asfaltiranje ulice „Vasil Levski“ u Dimitrovgradu

Nakon asfaltiranja ulice „Sutjeska“, danas će u Dimitrovgradu biti asfaltirana u punom profilu i ulica „Vasil Levski“, u dužini od oko 180 metara. Sredstva u iznosu od oko 2 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta JP „Komunalac“ iz Dimitrovgrada. Izvođač radova je preduzeće „Drumovi A&D“ iz Pirota.

„Prema planu i programu JP „Komunalac“ za 2017. godinu danas ćemo asfaltirati ulicu „Vasil Levski“. Naime, radi se o tipu asfalta Bitoagregat BHNS 16, a debljina postavljenog sloja je 7 cm“, kaže za FAR, Vasil Taškov, tehnički rukovodilac “Komunalca”.

Ekipe “Komunalca” trenutno rade i na zameni vodovodne mreže u ulici „8. mart“, nakon čega će uslediti krpljenje rupa na asfaltu do raskrsnice sa Hilandarskom, a u nastavku ulice uslediće radovi na saniranju puta i asfaltiranje u punom profilu.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Aleksandar Todorov 1514 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*