Fudbal – Zona jug: „Dubočica“ uzela bodove u Dimitrovgradu

Fudbaleri „Dubočice“ savladali su danas u SC „Park“ u Dimitrovgradu sa 2:1 (1:1) domaći „Balkanski“, u 4-om kolu Zone jug. Dimitrovgradskoj ekipi je ovo prvi poraz u sezoni, dok su gosti iz Leskovca ovom pobedom izbili na čelo tabele sa maksimalnim brojem bodova iz 4 susreta.

Nakon nekoliko pokušaja sa obe strane, „Balkanski“ je prvi stigao do vođstva. Igrao se 34. minut, Kuštrimović je odlično prošao po desnoj strani, centrirao, a loptu je u mrežu smestio novajlija Todorović. Na izjednačenje se nije dugo čekalo. Nakon svega 4 minuta, Stanković udarcem glavom matira nemoćnog Milčeva. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

Na samom početku drugog poluvremena hladan tuš za domaćina. Nakon prekida usledio je centaršut u šesnaesterac Balkanskog, Milčev je zaustavio prvi pokušaj, ali se lopta odbila do Vukojevića kome nije bilo teško da zatrese mrežu i „Dubočica“ je povela 2:1. U nastavku susreta „Balkanski“ je imao jalovu inicijativu, bez nekih izglednih šansi za gol, tako da je rezultat ostao nepromenjen.

U narednom 5-om kolu Zone jug izabranici Nebojše Rangelova gostuju „Pčinji“ u Trgovištu.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar